Dagens uppdatering

Denna onsdagsuppdatering innehöll ett miniuppdrag, där man ska hjälpa Jenna att hitta hennes söta kattunge Kiwi som är på rymmen. För mig tog det himla lång tid att hitta den, men tillslut så :-) Som belöning fick man ett par röda western-boots, som inte riktigt föll mig i smaken. Tycker det är bra när saker är detaljerade, men dessa skor tycker jag inte är så snygga, lite för mycket saker på dem. Men sparar dem i alla fall, kul att ha som minne eller om man faktiskt skulle behöva dem någon gång :-) 
 
 
 
 
Sedan kom det ny utrustning till JC galleria och denna gång i blått och vitt, ofcourse. Blir såå less på blått, skulle vara kul med lite andra färger. Tyckte dock att utrustingen var ganska fin denna gång. 
 
Denna uppdatering var en typisk uppdatering som det känns som att vi har fått i evigheter nu. Blir så drygt med miniuppdrag när man ska hitta saker hela tiden, och efter man har gjort det så har man ändå ingenting att göra på StarStable på nästan en hel vecka. För vi som har gjort slut på uppdragen så blir det lite halvtråkigt, tyvärr. Jag både hoppas och vet att de håller på med större uppdateringar, frågan är endast när vi kommer få ta del av dem...

Kommentera här: