Jorvik City

Idag kom det upp en sneak-peek på SSOs Snapchat. Och gissa vad det var? Jo, det visade en rulltrappa! Fick direkt känslan av att Jorvik City är pågång!! 
 
Vi börjar med att Jorvik City nämnts i flera olika uppdrag. Dessutom har man faktiskt fått fara till ett museum i JS, men då har man endast fått vara inne på museumet. 
 
 
 
 
Och även färjorna kom till. Då visades Jorvik City på färjekartorna som ett färjeläge. Det har gått mycket spekulationer kring detta, och redan då började många tro att det verkligen ska komma en ny stad till Star Stable.
 
 
 
 
 Och idag, så kom det somsagt ut en sneak-peek på en tjej som åker rulltrappa. Mycket troligt i Jorvik City. 
 
 Så, vad säger nu allt detta om allas drömstad? Inte speciellt mycket faktiskt... Förmodligen så kommer det finnas stora modehus och shoppingcenter. Höghus som man kan gå in i, och fina cafeterior med exklusivt fika. Hur coolt hade inte det varit? 
Men hur tusan ska man ta sig dit? Kommer det öppna ett megaområde som gör att vi kan rida dit? Njaaa... Antagligen så kommer det finnas färjor. Men när jag var och fotade med Eddie idag, så red jag helt spontant till detta ställe.....
 
Cementpåsar utspridda lite här och var, stora betongcylindrar bredvid, och en väldigt skum grotta med en bulldozer i. Jag fastnade direkt för denna grotta, som ligger nästan längst ut till höger av spelkartan. 
Jag tror att vi kanske kommer att få hjälpa till att göra en typ av tunnelbana för att kunna ta oss till staden. Det hade varit helgrymt, och väldigt annorlunda!
 
Men trots alla "tecken" så är detta endast spekulationer. Och det har aldrig bekräftats att Jorvik City verkligen kommer att öppnas. Men det känns som att denna stad verkligen kommer bli ett område vi kommer kunna gå omkring i.
 
 
 

Kommentera här: