Ormjakt runt De Glömda Hedarna

Jag och Allison drog en sväng nu ikväll och letade efter dem berömda ormarna. Eftersom dessa ormar blivit veckans snackis så var man ju tvungen att ta sig en titt. När vi väl red till De Glömda Hedarna så insåg jag faktiskt att det är den allra vackraste platsen i hela sso. Hela miljön och allt, det är så fridfullt och så naturligt. Jag kanske är den enda, men jag hoppas och ber att det inte kommer några stora uppdrag dit. För det hade inte blivit samma sak om massor med folk hade varit där samtidigt, alldeles för stort pådrag för en sådan avkopplande miljö! 
 
Det var nästan att vi glömde bort anledningen till varför vi var där, för vi hittade massvis med vackra fotoplatser och badplatser. Men tillslut hittade vi ormen som sitter vid en brygga på stranden. 
 
Tyckte ormen var jättesöt där den satt och rörde på sig. Gillar inte ormar egentligen, men vem kan motstå att gilla dessa söta pixel-ormar?:) Eftersom det skulle vara konstigt om de bara kommit dit endast för detaljernas skull så kommer det förmodligen komma uppdrag snart. Jag skulle gissa på en liten uppdragsserie, kanske att ormarna har virrat bort sig? Vem vet. Det ska som sagt finnas minst 2 till ormar runt hedarna, men jag kände inte riktigt för att lägga mer tid på att hitta ormens kompisar.
 

Lila outfit

 
 Ridhjälm: Tha Fashion Barn Tröja: Silvergladebyn Handskar: Dinodalen
Ridbyxor: Silvergladebyn Stövlar: The Fashion Barn
 
Träns: JC galleria Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn Benlindor: Jarlaheim

Veckans uppdatering - Nya hästar!

I veckans uppdatering kom de nya Morgan-hästarna. Det finns 3 olika färger; mörkbrun, cremello och någon slags ljusbrun med vit man. Alla kostar 790 kr och står i Firgrove.
 
Jag måste säga att jag blev glatt överraskad hur fina dom faktiskt var! Kroppen tyckte jag var jättefin, och jag upplever inte alls att dom har speciellt stora ögon. Jag tycker inte heller att de liknar quarter-hästarna speciellt mycket om man jämför dem. Dessutom ser dom väldigt ädla ut och har ett unikt uttryck som jag aldrig har sätt några andra hästar ha i sso!
 
 
Denna häst var inte med i teasern, och man fick sig en riktig överraskning när man såg den! Denna blev jag verkligen heelt kär i. Den är väldigt välgjord, speciellt i ansiktet, och de ljusa områdena gör att den får ett djup i ansiktet vilket ser mer realistiskt ut! Själva färgen var otroligt fin och passar till alla slags outfits! Dessutom har jag alltid drömt om en sådan häst påriktigt också, så denna kommer självklart att bli en medlem i familjen McStreet när jag väl har råd! 5/5
 
 
 
 Denna cremello-färgade morgan trodde jag inte att jag skulle gilla, men där hade jag fel. Tycker färgen var jättefin, men jag tror tyvärr inte att den hade passat mig. Ögonen är verkligen hur vackra som helst på denna, älskar de ljusblåa ögonen till den gräddfärgade pälsen Tycker även denna är väldigt detaljrik, framför allt i ansiktet, och det ger ett stort plus! 4/5
 
 
 Den sista morganen tilltalade mig inte alls faktiskt. Det första jag tänkte på var att manen inte passar till dess färg på pälsen. Gillar inte hästar med helt olika färg på man och päls. Gillar även inte övergångarna vid mulen och strumporna, och benen passar inte ihop med övriga kroppen. Men sånt är väl säkert småsaker som bara jag tänker på. En söt häst trots allt, men helt enkelt inte min stil. 2/5
 

Är jättespänd på att se dessa hästars gångarter! Man fick ju somsagt bara se galopp och skritt i tjuvkiken, och jag hoppas och ber att hästarnas skritt inte ser halt ut! Kommer bli superkul att se om det kommer nya färger i nästa veckas uppdatering, för detta blev verkligen en riktig hiss från Star Stable!
Ska sätta mig ner och hitta på något namn för den mörkbruna. Vad tänker ni att den skulle kunna heta?