Tillfällig bloggpaus

Hejhej, och förlååt för skitdålig uppdatering.. Men jag har sommarlov och försöker verkligen att ta till vara på den lediga tiden så mycket det bara går. Så just nu spelar jag SSO inte speciellt ofta. 
Det jag tänkte säga var att jag nu kommer ta en liten bloggpaus just pågrund av sommarlovet och att jag ska till Gotland imorgon och lämna nästan all teknik åt sidan ett tag. Jag har bestämt att kommer tillbaks till bloggen den 15 juli, så lite mer än 2 veckor blir pausen! 

Hoppas att ni har det bra och njuter av värmen och ledigheten♥
 
Kram Ivy!
 

Skattjakts-fynd

Från Midsommar-skattjakten idag fick jag denna supersnygga top! Tycker den hade en riktigt snygg färg och passar perfa nu i sommar! Den kommer jag använda mycket här framöver! 
 
 

Kvällstur med Leia

Idag stack jag och mitt vackra svarta arabsto Leia ut på en mysig kvällstur runt västra delarna av Jorvik. Vi red först över bron till Wolf Hell In och hälsade på Ed. Sedan fortsatte vi till de glömda hedarna, som är vår favoritplats. Där hittade vi en mysig gräsplätt bredvid vattnet där vi tog en galopp. Sedan hade jag hört talas om Björkbacken, som ligger Söder om Vingården, precis bredvid Soutsilvervattnet, så självklart var vi tvungna att kolla läget där! Det är så vacker natur runt Jorvik, så vi skulle lätt ha kunnat rida läänge till, men tyvärr så blev det tillslut alldeles för mörkt för att vi skulle kunnat fortsätta vår tur, så då red vi hem mot Steves gård istället!