Kallblodsdressyr

Någonting jag älskar är att träna dressyr med mina hästar. Tycker det är kul att kolla på alla hästars välgjorda gångarter och vissa hästar ser man verkligen hur dom passar som dressyrhästar. 
 
Det jag dock tror är att många glömmer bort sina kallblod! Man tar för givet att dom endast duger till att klättra i berg och klara av kylan eftersom dom är så kraftiga, men där har ni missat något! Testa att ta med din tinker/nordis till ridhuset någon gång och träna lite, precis som jag gjorde med min tinker Silla idag! Dom ska väl inte behöva bli kvarglömda pågrundav sin kroppsform? ;)
 
 
 
 

Klubbmästerskap!

Nu på lördag kommer SP ha ett klubbmästerskap i terräng som jag ser fram emot väldigt mycket! Detta blir första gången någonsin jag är med i ett klubbmästerskap om jag ska vara ärlig, och jag själv älskar ju tävlingar både påriktigt och i spelet, så jag tror detta kommer bli superspännande! :D
 
Banan man ska lära sig går i Firgrove, så har nu ridit igenom den några gånger så att den ska sätta sig i huvudet! Taggaad!
 

Ny hårfärg

Tog mig en liten trip till Firgrove och köpte ett nytt hår! :D Kände att det var dags att byta till något lite mer höstigare, så jag köpte det hår jag hade förut fast i rött! Är suupernöjd, för detta var både rätt billigt å jag tycker verkligen att min karaktär passar i rött, så detta kommer jag behålla läänge! C: