Shirehästen!

Nu är det officiellt, Shirehästen kommer att anlända till Star Stable denna vecka!
 
Idag släpptes en sneakpeek som visar 2 olika shirehästar i mörka färger. Det märks att den är suuperstor, förmodligen större än tinkrar och nordsvenskar! Dessutom har den väldigt intressanta gångarter som jag ser fram emot att testa! :D
 
Bilderna är tagna ur teasern.
Här visas det ju väldigt tydligt att den är väldigt stor och kraftig i kroppsbyggnaden. Och kolla huvudet, det ser ju gigantiskt ut! 
 Dom har verkligen lyckats med gångarterna tycker jag. Traven är ju helt magisk! Här ser man även en bättre bild av manen å svansen. Det ser ut som att den har en relativt lång man, det gillas! :) 
 Och här ser man även vilka tecken dom har i ansiktet. Man ser egentligen inte så stor skillnad på dom 2 förutom att en har strimbläs och den andra en tjockare bläs, men det märks att den hästen till höger har mörkbrun kropp i jämförelse med den kolsvarta! 
 
 
Jag ser verkligen fram emot att få se dessa hästar live, och jag hoppas verkligen att jag ska tycka om dom även då. Jag gillar egentligen inte så kraftiga hästar om jag ska vara 100% ärlig, men jag håller tummarna för att det ska ändras! Och eftersom det alltid brukar komma ut 3 olika typer av hästarna så har dom valt att inte visa en häst. Jag hoppas verkligen att den är lite ljusare eftersom jag äger alldeles för många mörka hästar!
 
Jag tror nog att många undrar om dessa hästar kommer att tåla kylan i DinoDalen. Men StarStable har själva gått ut med att dom inte kommer att göra det eftersom att dessa hästar härstammar från Storbrittanien. Där är det verkligen inte samma klimat som i Dino Dalen, så därför kommer dom inte tåla kylan som Fjordingar och Nordsvenskar gör. 
 
Och hur mycket kommer då dessa jättar att kosta? Jo eftersom Tinkrarna kostar 950 sc så kommer nog dessa att ligga runt det priset också! 

Kommentera här: