Uppdatering - Fler Morganer!

Nu var det exakt 4 veckor sedan Morganerna anlände, och som många andra så förstod jag att fler Morganer var påväg. För er som inte visste så kommer det nya hästar var 4:e vecka :-) Denna gång kom Morganerna i färgerna Svart, Skimmel och silverbrun/silversvart. Älskar verkligen kroppsformen och dem är så otroligt mycket mer välgjorda om man jämför med en äldre häst. 
 
 
Denna häst tilltalade mig inte alls faktiskt. Har verkligen inget behov av en till helsvart häst då jag redan äger 2 stycken. Tycker denna är liite för lik svarta Quartern förutom den lockiga manen som liknar frieserns. Manen passar inte riktigt på hästen, och det är ett rätt stort minus. 3/5 
 
 
Denna tyckte jag var Hur. Fin. Som. Helst. Alltså ååhh detta är ett sådant tillfälle när jag ångrade att jag köpte min vita arab... Blir dock så ledsen å missnöjd om jag säljer någon häst, så vi får se hur det blir med denna. Superfin färg, snyggt med mörka mulen och en liten ljusrosa strimma som bryter av. Riktigt välgjord häst! Enda minuset kan vara att den har lite för gråa ben, men den får ändå 5/5.
 
 
Denna föll jag för i tjuvkiken, men blev lite besviken när jag såg den live. Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men jag tyckte helt enkelt inte att den passar mig. Tycker att det är jättefint med vita strumporna och bläsen. Vet dock inte om jag faktiskt gillar att manen är ljus eller om jag inte tycker att det passar in. Färgen i övrigt på pälsen var jättefin och speciell. Har inte sett någon annan häst i spelet ha denna brunfärg. 4/5

Turkos outfit

Nu har jag äntligen fått ihop allt till min efterlängtade turkosa drömoutfit! Jag har funderat på denna hur länge som helst. Hade egentligen tänkt mig ett annat schabrak, men eftersom det finns klubbar som har ungefär denna outfit som klubboutfit fast ett annat schabrak så ville jag inte att det skulle verka som att jag hade kopierat, alltså tog jag detta billiga och skitsnygga schabrak för endast 9 sc.
 
Köpte även en liten sadelväska till min lilla säl nu när isflaket har kommit igen, och jag tycker att den passar in i outfiten. Så om ni vill ha med ett litet husdjur så går det att ordna oxå ;) 
 
Skulle egentligen ha ett par turkosa rosetter till outfiten, men eftersom det sved i börsen när jag köpte dem andra sakerna så lät jag bli att bli helt pank! :)
Tröja: Silvergladebyn Byxor: Silvergladebyn Handskar: The Fashion Barn
Hjälm: The Fashion Barn Stövlar: The Fashion Barn
 
Träns: JC galleria Sadel: Firgrove
Schabrak: Vingården Benlindor: Fort Pinta
Sadelväska: Isflaket Husdjur: Isflaket
 

Som jag har längtat

Hejhej!
Jag har nu varit borta i lite mer än en vecka från både bloggen och sso eftersom jag inte känner att jag riktigt haft lusten och intresset att spela denna period. Jag hoppas och ber att min sso-lust kommer tillbaka så snabbt som möjligt och att det börjar hända saker i spelet! Mer huvuduppdrag hade definitivt fått mig att spela mer.
 
I alla fall så blev jag beundrad med G.E.D Jarlaheimskontor idag, äntligeeeen!!!!! Jag har slaviskt gjort dessa dagliga så ofta jag bara orkar och kunnat, och det har tagit mig ca 1 år med mellanrum för att uppnå detta rykte. Herregud. Känns skönt att ha det gjort, för nu kan jag sätta check på ännu en sak jag ska hinna göra innan jag dör :-) 
 
Skämt å sido, jag ska försöka skärpa mig och visa lite respekt till er trogna läsare oxå! Jag känner ett enormt stöd nu när jag ser att ni fortsätter kolla in och kommenterar ditten och datten även fast jag helt plötsligt försvinner! All cred till er, nu är det endast jag som ska fixa till mig lite!