Dag 12 - Det Deluxe-set jag tycker bäst om

Nu ska jag vara 100% ärlig. 
 
Tycker verkligen inte att något Deluxe-set är snyggt. På alla set finns det både fina saker och mindre fina, men inget set passar verkligen mig. Men eftersom frågan var vilket set jag tycker bäst om så måste jag ändå säga Vingårdens. Tycker att jackan och handskarna är riktigt fina ändå, kjolen och stövlarna är helt ok, men hatten är ju sådär.... Kläderna passar verkligen inte ihop, men det funkar:) Tycker även att färgerna sticker ut från "standard-färgerna" så att säga...
 
Vilket tycker du är finast?

Dag 11 - Min favoritoutfit

Hej!
 
Är så ledsen att det inte kom upp något inlägg igår, men jag hade verkligen fullt upp! Var hos min medryttarhäst Phila nästan hela kvällen, och efter det for jag till min kompis. För att bloggutmaningen ska vara i sin ordning så hade jag tänkt att det kommer ut 2 inlägg om den idag:) 
 
Jag har verkligen ingen favoritoutfit, brukar rida med min tävlingsoutfit för att det ska gå så snabbt som möjligt. Älskar att mixa och matcha med olika färger och stilar, och resultatet kan bli allt ifrån sjukt fult till en jättefin outfit. Men just nu använder jag en marinblå och vit outfit som jag tycker passar när som helst! Nu saknas endast marinblåa ridstövlar, träns och benlindor så blir det komplett:)
 
 
 

Dag 10 - Bästa shoppingstället

Passande att denna fråga kom just idag!
 
Igår öppnade ju det sjukt coola Jorvik City plaza, och det är helt klart mitt favoritshoppingställe! Ingenting slår JC! Det är ett grymt stort shoppingcenter som inte är färdigbyggt än, och det kommer verkligen att innehålla ALLT, och lite till! 
 
Älskar verkligen hur man kan filtrera kläderna genom att välja vilken färg och kategori man vill ha. Tycker det är hemskt bra gjort av sso, all cred till dom! Och det finns inte bara kläder till sina avatarer, även hästen måste ju få något extra:) Så när man går in i en hästbutik och ska prova utrustning så kommer automatiskt hästen till "omklädningsrummet", och man kan se hur utrustningen ser ut på hästen:) 
 
Och om man blir slut i benen efter allt spring mellan de olika butikerna så kan man ta sig ett fika i det mysiga cafét. Påminner lite om Espresso House som vi har där jag bor:) Tycker även att NPC'n har ett jättegulligt namn; Clementine, hahah c; 
 
Varannan timme uppträder även den kända rapparen "Raptor" på scenen i gallerian. Låten låter mest "Yo yoo yoo heyy yoo", men ett riktigt gung har den! :) Om man känner för det så kan man dansa med! 
 
Om det är någonting som jag tycker är liiite sämre, så är det nog att rulltrapporna går lite segt. Känns som att man står där i en evighet, men det kanske är för att man är så upprymd nu när gallerian verkligen har öppnat! Lite tålamod måste man ju ha, eller hur?