Dag 10 - Bästa shoppingstället

Passande att denna fråga kom just idag!
 
Igår öppnade ju det sjukt coola Jorvik City plaza, och det är helt klart mitt favoritshoppingställe! Ingenting slår JC! Det är ett grymt stort shoppingcenter som inte är färdigbyggt än, och det kommer verkligen att innehålla ALLT, och lite till! 
 
Älskar verkligen hur man kan filtrera kläderna genom att välja vilken färg och kategori man vill ha. Tycker det är hemskt bra gjort av sso, all cred till dom! Och det finns inte bara kläder till sina avatarer, även hästen måste ju få något extra:) Så när man går in i en hästbutik och ska prova utrustning så kommer automatiskt hästen till "omklädningsrummet", och man kan se hur utrustningen ser ut på hästen:) 
 
Och om man blir slut i benen efter allt spring mellan de olika butikerna så kan man ta sig ett fika i det mysiga cafét. Påminner lite om Espresso House som vi har där jag bor:) Tycker även att NPC'n har ett jättegulligt namn; Clementine, hahah c; 
 
Varannan timme uppträder även den kända rapparen "Raptor" på scenen i gallerian. Låten låter mest "Yo yoo yoo heyy yoo", men ett riktigt gung har den! :) Om man känner för det så kan man dansa med! 
 
Om det är någonting som jag tycker är liiite sämre, så är det nog att rulltrapporna går lite segt. Känns som att man står där i en evighet, men det kanske är för att man är så upprymd nu när gallerian verkligen har öppnat! Lite tålamod måste man ju ha, eller hur? 
 
 
 
 
1 Dorothy Masterbridge:

skriven

är det florensia goldstorm som sitter brevid? jag vill gättejärna gå med i hans klubb men det är kö. är du med i fild vampirs?

Svar: Ja, det är Flo som sitter bredvid, och ja jag är med i Field Vampires.
ivy McStreet

Kommentera här: